Fondsenwervingscampagne 2023

Fondsenwervingscampagne 2023

6 jan. 2023 16:18:25 UTC

We zamelen geld in voor een voltijdse communicatieverantwoordelijke om Volt België verkozen te krijgen bij de verkiezingen van 2024.


Volt België gaat het jaar 2023 in met een fondsenwervingscampagne om verkozen te worden bij de verkiezingen van 2024. We willen in totaal 82.000 euro inzamelen voor een voltijdse medewerker communicatie/digitale marketing die ons kan ondersteunen vanaf de lente/zomer van dit jaar tot minstens eind 2024.


We beginnen nu met deze fondsenwerving omdat een succesvolle campagne afhankelijk is van een professionele communicatieafdeling die onze boodschap kan verwoorden en onze aandacht op alle relevante politieke niveaus via de meest geschikte media kan organiseren.

Dit zijn de (sub)doelen die wij in de loop van het jaar willen bereiken:

---------------------25k----------------60k-----------------80k
I—-------------------I—-----------------I—-----------------I
JAN 23 APR23 JUL23 DEC23


Als nieuwe partij zijn we afhankelijk van particuliere donaties om campagnes te voeren. Als u zinvol wilt bijdragen aan het verkiezingssucces van Volt in 2024, denk er dan eens over na om ons te doneren.


De voordelen van doneren aan Volt België:

  • U draagt rechtstreeks bij tot het toekomstige succes van Volt in België, het kloppend hart van Europa.
  • U helpt onze nieuwe partij zichtbaar te worden in het Belgische politieke spectrum, iets wat hard nodig is.
  • U wordt een vooraanstaand lid van de exclusieve Schuman cirkel, een Europees netwerk van donateurs voor Volt die >1k per jaar doneren.


Wij waarderen elke vorm van donatie, van 5 EUR tot 50.000 EUR. Wij ontvangen donaties via de Volt bankrekening (details hieronder).


Indien u geïnteresseerd bent om meer dan 1000 EUR te doneren, gelieve dan contact op te nemen met het bestuur van Volt België.


Rekeninggegevens:

  • Begunstigde: Volt Belgie - Belgique - Belgien A.S.B.L.
  • IBAN: BE29 0689 1061 0664
  • BIC/SWIFT: GKCCBEBB
  • Bank: BELFIUS BANK
  • Betreft: Donatie verkiezingen