Newsletter 05/09/2022

Newsletter 05/09/2022

4 okt 2022 22:00:00 UTC

Nederlandse web-versie / version web française / English web-version

Beste Volters!

We hopen dat deze nieuwsbrief goed bij jullie aan komt!

Oktober wordt paars!

De komende weken worden drukker dan normaal met twee Algemene Vergaderingen deze maand. Ten eerste houdt Volt Europa dit weekend zijn Algemene Vergadering in Praag. En op 23 oktober heeft Volt België zijn herfstvergadering in Leuven. In deze nieuwsbrief vindt u alles wat u moet weten om deel te nemen aan de AVs!

Volt Europa GA 2021 - Debate

Volt Europa Algemene Vergadering 2021 in Lissabon

Volt Europa Algemene Vergadering

Wanneer: 8 & 9 oktober

Waar: Congrescentrum Praag

Adres: 5. května 1640/65, 140 21 Praha 4-Nusle, Czechia

Join TeamBE: Bent u een van de 30 leden uit België die naar Praag reizen? Word dan lid van onze Belgian Prague Whatsapp chat!

Kan ik vanuit huis deelnemen? Ja! De link voor de stream wordt binnenkort door het Europese team gedeeld vóór de Algemene Vergadering.

Hoe kan ik stemmen? Indien u vóór 8 september wettelijk lid was van Volt Europa, had u op 8 september een e-mail moeten ontvangen in uw volteuropa inbox met als onderwerp "Oproeping Algemene Vergadering 8/9 oktober - Volt Europa" met uw geïndividualiseerde stemtoken. Als u denkt dat u uw stemtoken niet kunt vinden, aarzel dan niet om een ticket te maken door te mailen naar help@volteuropa.org.

Om ervoor te zorgen dat alle GA-gerelateerde informatie zo snel mogelijk kan worden gevonden, heeft het Europese team een nieuwe info-pagina gemaakt voor de GA van dit jaar.

https://volt.link/prague2022

Op deze pagina vind je de streaming links, een uitleg van alle agendapunten, een overzicht van alle sociale evenementen (vandaag geplaatst, dus check it out!) en nog veel meer! Bekijk het de komende dagen 💜

Hieronder volgt een opsomming van enkele Europese communicatiekanalen:

Workplace (alleen toegankelijk met een Volt account) / Whatsapp announcements channel (EUR) / Whatsapp social group (EUR)

Volt België Algemene Vergadering

Wanneer: 23 oktober, 09h00 - 18h00

Waar: KULeuven

Adres: Kleine Aula (MTC 00.15), Augustinusvleugel (109-03),
Sint-Michielsstraat 6 , 3000 Leuven

Kan ik vanuit huis deelnemen? Ja! De link voor de stream zal worden gedeeld door ons dichter bij de Algemene Vergadering.

Hoe kan ik stemmen? Indien u wettelijk lid bent van Volt Europa voor 23 september, ontvangt u op 8 oktober een e-mail in uw volteuropa inbox met als onderwerp "Oproeping Algemene Vergadering 23 oktober - Volt België" met uw geïndividualiseerd stemtoken. Indien u uw stemtoken niet ontvangt, aarzel dan niet om een ticket te maken door te mailen naar secgen@voltbelgium.org.

Wat staat er op de agenda?

Op de agenda staan veel spannende punten, waaronder: Presentatie en goedkeuring van de begroting 2023 en de verkiezingsstrategie 2024; statutaire wijzigingen ter verbetering van ons intern bestuur; verkiezing van de secretaris-generaals, de Volt Waardenraad en de verkiezingsraad.

The official agenda and accompanying documents will be De officiële agenda en bijhorende documenten zullen op 8 oktober naar de wettelijke leden van Volt België worden gestuurd. In de tussentijd houden we u op de hoogte met meer info op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in een van de openstaande vacatures, kunt u de vacaturebeschrijvingen nalezen op onze website. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bereiken op board@voltbelgium.org.

We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te zien!

Volt Europa Lisbon - Flag

Volt Europa Algemene Vergadering 2021 in Lissabon

Nog geen lid?

U bent van harte uitgenodigd om de Algemene Vergaderingen in Praag van Volt Europa en Volt België in Leuven bij te wonen, zij het in persoon of op afstand. Algemene vergaderingen zijn geweldige gelegenheden om Volt beter te leren kennen.

Als u samen met ons de toekomst van Europa vorm wilt geven, kunt u zich hier aanmelden. Ons community team kijkt ernaar uit u te ontmoeten!

Indien u een Volter bent die in België woont, maar lid bent van een ander nationaal Volt chapter dan Volt België, dat dubbel lidmaatschap toestaat, kunt u ook het Belgische lidmaatschap aanvragen door een e-mail te sturen naar secgen@voltbelgium.org.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt, of als je in contact wilt komen met het bestuur, stuur dan een e-mail naar board@voltbelgium.org.

Antwoord niet rechtstreeks op deze nieuwsbrief, aangezien wij de antwoorden niet ontvangen.

Dank u voor het lezen!

Johanna en Carlo,
In naam van het bestuur van Volt België